Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Atamalar

ATAMALAR

-Defterdarlığımız  Muhasebe  Müdürü  iken,  İzmir Defterdarlığı Menemen Malmüdürlüğne  Malmüdürü olarak atanan  Yüksel ALTINDAĞ’a yeni görevinde başarılar dileriz.
-İlimiz Kurumlar Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğünde Sayman Yardımcısı iken, İzmir Defterdarlığı ÇİĞLİ Malmüdürlüğüne  Sayman Yardımcısı olarak naklen atanan Hakkı Metin ALTINDAĞ’a yeni görevinde başarılar dileriz.
–Defterdarlığımız Vergi Dairesi Müdürlüğünde Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, İzmir Defterdarlığı Tire  Vergi Dairesi Müdürü olarak naklen atanan Fahrettin KUL’a yeni görevinde başarılar dileriz..
–Defterdarlığımız Vergi Dairesi Müdürlüğü Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken,ŞIRNAK/CİZRE Vergi Dairesi Müdürü olarak naklen atanan   Şahin ORUÇ’a yeni görevinde başarılar dileriz.
–Defterdarlığımız Banaz Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, Amasya Defterdarlığına Vergi Dairesi Müdürü olarak naklen atanan İlyas GÜMÜŞ’e  yeni görevinde başarılar dileriz.
-Defterdarlığımız Banaz Vergi Dairesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Medine ÇAKIR Afyonkarahisar /İSCEHİSAR  Vergi Dairesi Müdürlüğüne  Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.Yeni görevinde başarılar dileriz.